SarkoziZsuzsa.hu
Sárközi Zsuzsa pszichológus

Bemutatkozom

Pályafutásomat biológusként kezdtem, első munkahelyem a gyógyító szakma felé terelt, ahol hamar megfogalmazódott bennem, hogy igazán jó segítővé akkor válhatok, ha nemcsak a testi, hanem a viselkedést, a kapcsolatokat és az életutat meghatározó érzelmi, lelki működést is megismerem. Napjainkban már nem kérdés, hogy a test és a lélek szorosan összefügg, a kettő együttes működése alkotja az egészet: az embert.

Munkámban kiemelkedően fontosnak tartom a bizalmat, a szeretetteljes légkört, a teljes odafordulást, empátiát és a feltétel nélküli elfogadást. A szakmai etika szabályait mindig szem előtt tartva, a legjobb tudásom szerint segítem a hozzám fordulókat. Nincs tökéletes ember, problémamentes élet és mindenkinek mást jelent a jó vagy rossz, a szép vagy csúnya, a helyes vagy helytelen. Hivatásomnak azt tekintem, hogy hozzásegítem a klienseimet ahhoz, hogy megismerjék magukat, rálássanak életükre, történetükre, és az önismeret mélyítésével képesek legyenek a változásra - ezáltal kihozzák a legjobbat abból, amijük van, elérjék vágyott céljaikat és így harmóniában, testi és lelki egészségben élvezhessék életüket. A konzultációk során nem kész válaszokat és tanácsokat adok, nem tudom „receptre felírni” a megoldást, de kérdésekkel, felvetésekkel, visszajelzésekkel segíthetek megtalálni azt. Számomra a siker az, ha a hozzám forduló a közös munkánk gyümölcseként idővel már magától is észreveszi az összefüggéseket, meglátja a megoldáshoz vezető utat és egyedül is képes végig menni ezen az úton.

Mindenki képes változni, változtatni, ha igazán akar, csak meg kell találnia hozzá a megfelelő utat és segítőtársakat! Ha felkészült, várom szeretettel!