SarkoziZsuzsa.hu
Leülések

Konzultációk menete

A pszichológiai konzultációk során pszichiátriai szempontból egészséges felnőtteknek segítek abban, hogy a vágyott és kitűzött cél érdekében saját erőforrásaikat optimálisan kihasználják. A találkozások alkalmával személyre szabott módszerekkel megkeressük a megoldást az Ön problémájára, miközben lehetőség van felkutatni, megérteni az adott probléma gyökerét, ezzel is segítve a lelki fejlődést, a pszichés egyensúly kialakulását.

A bejelentkezés telefonon történik. Az első találkozáskor áttekintjük a problémát, Ön elmondhatja, hogy miben kér segítséget, miben szeretne változni, változtatni. A probléma pontos feltárásához és az Önnek legmegfelelőbb módszer kiválasztásához általában szükséges néhány találkozás, amelyek során alkalom nyílik a közös munka megtapasztalására is.

A továbbiakban megfogalmazzuk a konzultációk céljait, és szóbeli szerződést kötünk: megbeszéljük a közös munka folyamatának részleteit (módszer, várható időtartam, gyakoriság, díjazás, változtatási feltételek stb). A folyamat várható időtartama és a találkozások (ú.n. ülések) gyakorisága, hossza attól függően változik, hogy az egész személyiség működését érintő problémáról, vagy egy konkrét, aktuálisan megjelenő elakadásról van szó. (Általában heti egy alkalommal találkozunk, egy-egy ülés 50 perces.)